Skoltröjor för olika väder

Beställ skoltröjor för olika väder. Allt för ofta erbjuds det bara sweatshirt eller college med tryck till klasser och skolor. Vanligen är det bara ett av plaggen som beställs. Det innebär att när skolavslutningen väl kommer och klassen vill fira lite extra så blir tröjan för varm att använda. Det gör att många kanske använder klasströjan enbart som överdragströja på kvällen eller framför brasan på lägret.

Välj en tryckare som kan erbjuda både t-shirts, college och hoodies med eget klasstyck. Valet kanske blir svårt att ta, vilket plagg ska jag välja?
Välj alla om ekonomin tillåter. Då har du full outfit för både varmt och kallt väder.

skoltröjor för olika väder

Beställ flera olika tröjor

Varma sommarmånader blir ofta en hoodie för varm och innebär att skoltröjan bli liggandes eller undanstoppad i skolgarderoben. Nackdelen blir att tröjan inte används som det var tänkt när den beställdes. Se till att ni kan beställa både huvtröja och t-shirt så kan ni varva plagg efter väderlek och temperatur.

Det är allt vanligare att skolklasser och idrottslag beställer fler än ett plagg för att kunna bära matchande kläder oavsett om en individ vill bära en tjocktröja eller en t-shirt. Vissa är mer varma än andra och kanske vill bära en t-shirt även när temperaturen sjunker. Likaväl dom det finns de som gärna föredrar en lite tjockare tröja, tills det är dags att hoppa i badet. Oavsett vilket så blir klädseln i klassen enhetlig om du kan beställa olika plagg med ditt motiv.

Välj rätt leverantör av klasströjor

Se som sagt till att välja en leverantör av klasströjor och skolkläder som erbjuder er olika alternativ på plagg. Så att varje elevs behov blir tillfredsställt. Det kanske kostar ett par kronor till i inköp, men den skoltröja som bara blir undanstoppad i en låda blir snabbt ett dyrt icke köp.

Är din ambition att bara ha skoltröjan som ett trevligt minne från skoltiden spelar det ingen större roll om det är en t-shirt eller hoodie du beställt. Den tryckta tröjan fyller sin funktion ändå.